Handig om te weten

Ga je naar de mavo, dan krijg je les op locatie Voltastraat. Een schoollocatie waar we trots op zijn.

Ingang, fietsenstalling en kluisjes
De fietsenstalling voor leerlingen is aan de Voltastraat. Vanaf de fietsenstalling ga je via de leerlingeningang de school binnen. Voordat je naar je lokaal gaat, laat je je jas en waardevolle spullen achter in je kluisje. Iedere leerling heeft een eigen kluisje. Ook handig voor je gymspullen!

Lestijden en pauzes
In de pauze kun je naar de aula op de begane grond. De grote trap is ook een pauzeplaats. We hebben verschillende lesroosters voor het praktijkonderwijs, de onderbouw van het vmbo en mavo en de bovenbouw van vmbo en mavo. Daardoor is er voldoende ruimte voor iedereen om in de aula een broodje te eten. Zo houden we het rustig en opgeruimd in de school.

Bekijk hier de les- en pauzetijden.

Vleugels, kleuren en nummers
Op onze schoollocatie Voltastraat zitten leerlingen van het praktijkonderwijs, vmbo en mavo. Ook leerlingen van RENN4 De Windroos en De Atlas gaan hier naar school. Daarom is de school ingedeeld in drie vleugels. Sommige praktijklokalen (vooral op de begane grond) worden door alle scholen gebruikt. Overal in de school werken we met kleuren, zodat je altijd weet op welke afdeling je bent. Daarnaast hebben alle lokalen en ruimtes een nummer. Het eerste cijfer staat voor de verdieping. Lokaal 0.20 is bijvoorbeeld op de begane grond, 1.15 op de eerste verdieping en 2.51 op de tweede verdieping.

Adressen en contact
Roelof van Echten College, locatie Voltastraat
Bezoekadres: Voltastraat 27, 7903 AA Hoogeveen

Postadres: Postbus 2152, 7900 BD Hoogeveen
Telefoon: (0528) 35 86 58
Fax: (0528) 35 86 93
E-mail: [email protected]

Afdelingsleider klas 1: Marjanne Deuzeman
Afdelingsleider klas 2 tot en met 4: Aard Ekkel

Menu