Contactgegevens
Roelof van Echten College
Postbus 2152
7900 BD Hoogeveen

Telefoon: (0528) 35 86 58
Fax: (0528) 35 86 93
E-mail: adm-d@rvec.nl

Bankrekening: NL66 RABO 0347 9562 97 ten name van Roelof van Echten College Hoogeveen

 

Ontdek het RvEC

In groep 8 zit je tijd op de basisschool er bijna op. Dit schooljaar kies jij een nieuwe school voor het voortgezet onderwijs. Best spannend! Wij laten jou graag kennismaken met onze school en hopen jou en jouw ouders te ontmoeten in onze school. Hieronder vind je video’s en meer om het RvEC alvast te leren kennen. Check onze website regelmatig voor meer info.

On tour: bekijk onze schoollocaties

Ben je nieuwsgierig hoe onze schoollocaties eruitzien en wat er allemaal te doen is? Ga met Pidi en Dilan on tour in locatie Bentinckspark en laat je voor locatie Voltastraat verrassen door de tour van Marjanne en Laurelle. Bekijk de steptours:

Roelof Online: kijk het programma en de lessen terug

Op vrijdagavond 22 januari 2021 vond Roelof Online plaats. Oud-leerling Tom Kikkert ging tijdens dit online event in gesprek met leerlingen, docenten en mentoren van het RvEC. Zij gaven informatie over onze school en de leerlingen vertelden over hoe het is om op het RvEC te zitten. Ook waren er proeflessen van verschillende vakken. Via onderstaande links kun je het programma én de lessen bekijken.

Vlogs van brugklassers

Wie kunnen er beter vertellen over het brugklasleven dan onze brugklassers zelf?! Marlies, Rozemarijn en Dilan geven in onderstaande vlogs een kijkje in hun brugklasleven:

Ook hebben we speciaal voor jou en je ouders twee brochures gemaakt over onze school.

Brochure Bentinckspark 2021-2022

Brochure Voltastraat 2021-2022

Contact

Het RvEC heeft drie contactpersonen voor groep 8-leerlingen, hun ouders en basisscholen: Marjanne Deuzeman (vmbo), Pidi Reitsma (mavo, havo, atheneum en gymnasium) en Jorisjan van Petegem (praktijkonderwijs).

Menu