Ontdek het RvEC

In groep 8 zit je tijd op de basisschool er bijna op. Dit schooljaar kies jij een nieuwe school voor het voortgezet onderwijs. Best spannend! Wij laten jou graag kennismaken met onze school. Hieronder vind je video’s en meer om het RvEC alvast te leren kennen. Check onze website regelmatig voor meer info.

Kantinepraat

Ga je altijd op de fiets naar school? Wat is het lekkerste broodje in de schoolkantine? Welk vak zou er op het lesrooster moeten staan? En… bestaat er iets lelijkers dan een regenpak?! RvEC’ers praten erover in Kantinepraat.

Roelof Online

Roelof Online is een uitzending speciaal voor leerlingen en ouders van groep 8. Oud-leerling en gastpresentator Tom Kikkert interviewt leerlingen en docenten over het brugklasleven, ons onderwijs en onze school. Ook geven ze op een bijzondere manier een kijkje in hun dag op het RvEC.

Hoe is het met oud-leerlingen Laurelle en Mats

Het is al een paar jaren geleden dat Laurelle en Mats begonnen aan het brugklasleven op het RvEC. Ze hebben inmiddels hun diploma op zak en hebben een mooie vervolgopleiding gevonden. Samen met hen blikken we terug op hun RvEC-tijd en ontdekken we hoe het nu met hen gaat.

Vlogs van brugklassers

Wie kunnen er beter vertellen over het brugklasleven dan onze brugklassers zelf?! Onze ‘brugvloggers’ geven in onderstaande vlogs een kijkje in hun brugklasleven:

Ook hebben we speciaal voor jou en je ouders enkele brochures gemaakt over het VO en onze school.

Brochure Bentinckspark 2023-2024

Brochure Voltastraat 2023-2024

Brochure Op naar het VO

Contact

Het RvEC heeft drie contactpersonen voor groep 8-leerlingen, hun ouders en basisscholen: Marjanne Deuzeman (vmbo en mavo), Pidi Reitsma (havo, atheneum en gymnasium) en Jiske Donkers (praktijkonderwijs).

Menu