Contactgegevens
Roelof van Echten College
Postbus 2152
7900 BD Hoogeveen

Telefoon: (0528) 35 86 58
Fax: (0528) 35 86 93
E-mail: info@rvec.nl

Bankrekening: NL66 RABO 0347 9562 97 ten name van Roelof van Echten College Hoogeveen

 

Ontdek het RvEC

In groep 8 zit je tijd op de basisschool er bijna op. Dit schooljaar kies jij een nieuwe school voor het voortgezet onderwijs. Best spannend! Wij laten jou graag kennismaken met onze school. Hieronder vind je video’s en meer om het RvEC alvast te leren kennen. Check onze website regelmatig voor meer info.

Roelof Online

Roelof Online is een uitzending speciaal voor leerlingen en ouders van groep 8. Oud-leerling en gastpresentator Tom Kikkert interviewt leerlingen en docenten over het brugklasleven, ons onderwijs en onze school. Ook geven ze op een bijzondere manier een kijkje in hun dag op het RvEC.

On tour: bekijk onze schoollocaties

Ben je nieuwsgierig hoe onze schoollocaties eruitzien en wat er allemaal te doen is? Ga met Pidi en Dilan on tour in locatie Bentinckspark en laat je voor locatie Voltastraat verrassen door de tour van Marjanne en Laurelle. Bekijk de steptours:

Proeflessen

Wat is jouw lievelingsvak op de basisschool? Op de middelbare school staan er nieuwe vakken op je lesrooster. Bekijk hieronder proeflessen van verschillende vakken.

Vlogs van brugklassers

Wie kunnen er beter vertellen over het brugklasleven dan onze brugklassers zelf?! Onze ‘brugvloggers’ geven in onderstaande vlogs een kijkje in hun brugklasleven:

Ook hebben we speciaal voor jou en je ouders enkele brochures gemaakt over het VO en onze school.

Brochure Bentinckspark 2022-2023

Brochure Voltastraat 2022-2023

Brochure Op naar het VO

Contact

Het RvEC heeft drie contactpersonen voor groep 8-leerlingen, hun ouders en basisscholen: Marjanne Deuzeman (vmbo), Pidi Reitsma (mavo, havo, atheneum en gymnasium) en Jiske Donkers (praktijkonderwijs).

Menu