Kom kennismaken

Ieder schooljaar organiseren we allerlei activiteiten om kennis te maken met het RvEC, het voortgezet onderwijs en het brugklasleven. Hieronder staan de activiteiten voor leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders. Scroll je helemaal naar beneden, dan vind je de activiteiten voor leerkrachten.

today

Open dag: vrijdag 26 januari 2024

Tijdens onze open dag ben je samen met je ouders van harte welkom om een kijkje te nemen in onze school. Wij kijken ernaar uit jullie te leren kennen. Medewerkers én leerlingen van het RvEC vertellen je graag over onze school en het brugklasleven.

Meld je gauw aan, want vol = vol

Je kunt kiezen voor verschillende starttijden op locatie Bentinckspark (havo-kansklas, havo en vwo) en locatie Voltastraat (praktijkonderwijs, vmbo en mavo). Als er veel belangstelling is voor een sessie, kan het zijn dat deze vol is. Wij hopen dat je op één van de andere momenten kunt. Wij hebben er zin in om jou te ontmoeten!

Locatie Bentinckspark: havo-kansklas (mavo/havo), havo en vwo

Locatie Voltastraat: vmbo en mavo

Locatie Voltastraat: praktijkonderwijs

today

Prikkelarme rondleidingen: donderdag 25 januari 2024

De prikkelarme rondleiding is voor scholieren die een extra behoefte op het gebied van zorg en begeleiding hebben. Op donderdag 25 januari kun je samen met je ouders in een klein groepje onze school bekijken. Dat kan om 17.00 uur en om 18.30 uur.

Is dit iets voor jou? Mail dan naar Pidi Reitsma (havo-kansklas (mavo/havo), havo en vwo), Marjanne Deuzeman (vmbo en mavo) of Jiske Donkers (praktijkonderwijs).

today

Roelof On Tour: 12 t/m 15 februari 2024

We geven groep 8 graag de kans om hun laatste vragen over het RvEC, het voortgezet onderwijs en het brugklasleven te stellen. Daarom gaan wij ‘on tour’! Als daar behoefte aan is, komen we graag langs in groep 8 om te vertellen over onze school en vragen te beantwoorden. Groep 8-docenten kunnen een bezoek aan hun klas plannen door te mailen naar Marjanne Deuzeman of Pidi Reitsma.

today

Vragenuurtje op het RvEC: donderdag 15 februari 2024

Op donderdag 15 februari 2024 organiseren we een vragenuurtje voor groep 7- en groep 8-leerlingen en hun ouders die de open dag hebben gemist. Jullie zijn om 16.30 uur welkom om al jullie vragen te stellen.

Meld je aan voor het vragenuurtje op locatie Bentinckspark

Meld je aan voor het vragenuurtje op locatie Voltastraat

today

Kennismakingsochtend: woensdag 26 juni 2024

Op woensdagochtend 26 juni (dus al voor de zomervakantie) ontmoet je jouw nieuwe klasgenoten en mentor. Tijdens een gezellige ochtend leren jullie elkaar én het RvEC nog beter kennen. ’s Avonds kunnen jouw ouders naar school komen voor een kennismaking met jouw mentor.

Naast bovenstaande activiteiten voor leerlingen en ouders organiseren we een aantal activiteiten voor leerkrachten van de basisschool:

today

Terugkomborrel: dinsdag 13 februari 2024

Dinsdag 13 februari 2024 vanaf 15.00 uur organiseren we een terugkomborrel voor leerkrachten uit groep 8. De mentoren van de klas 1-leerlingen zullen (zoveel mogelijk) aanwezig zijn om de leerkrachten, onder het genot van een hapje en drankje, te informeren over hoe het met hun ‘oud-leerlingen’ gaat.

Groep 8-leerkrachten ontvangen een uitnodiging voor de terugkomborrel.

Menu