KARgo!

Vmbo-leerlingen met de leerroute Mobiliteit & Transport krijgen les in KARgo! In dit unieke opleidingscentrum krijg je les in de beroepsgerichte vakken. Je gaat aan de slag met echte opdrachten voor het bedrijfsleven. Je voert bijvoorbeeld een APK-keuring uit, organiseert een autoshow of lost een logistiek probleem voor een transportbedrijf op. Zo leer je de kneepjes van het vak vanuit een realistische werksituatie.

Aan het werk

In de derde klas rond je vier profielen af en kies je een aantal keuzevakken die passen bij jouw uitstroomprofiel. Er zijn verschillende uitstroomprofielen: Autotechniek, Bedrijfswagentechniek, Gemotoriseerde tweewielers, (E-)fietstechniek, Mobiele werktuigen en Transport & Logistiek. Zo ga jij goed voorbereid op weg naar een vervolgopleiding of een leuke baan binnen de voertuigentechniek of transport & logistiek. Bijvoorbeeld als vrachtwagenchauffeur, automonteur of planner op een logistieke afdeling.

Echte werksituatie

In KARgo! proberen we een echte werksituatie te creëren. De ene week ben je monteur, de andere week planner, magazijnman of chef werkplaats. Je dag is ingedeeld in klokuren in plaats van lesuren. In de gezamenlijke bedrijfskantine ontmoet je niet alleen je klasgenoten en docenten, maar ook de studenten van het Alfa-college. Door de samenwerking binnen KARgo! stroom je heel makkelijk door naar het mbo.

Neem een kijkje in KARgo!

KARgo! is een opleidingscentrum van het RvEC, Alfa-college en Kreeft Opleidingen. KARgo! is gevestigd aan de Stroom 3, op loopafstand van schoollocatie Voltastraat en het NS-station. Kijk voor meer informatie over KARgo! op www.kargo.nl. Wil je meer weten of een kijkje nemen in het opleidingscentrum? Neem dan contact op met de heer Ten Buur: r.tenbuur@rvec.nl.

Menu