Handig om te weten

Ga je naar het basisberoepsgerichte vmbo (BB) of het kaderberoepsgerichte vmbo (KB), dan krijg je les op locatie Voltastraat. Een fijne school waar we trots op zijn, dat willen we graag zo houden. Daarom hebben we een aantal afspraken en regels.

Ingang, fietsenstalling en kluisjes

De fietsenstalling voor leerlingen is aan de Voltastraat. Vanaf de fietsenstalling ga je via de leerlingeningang de school binnen. Voordat je naar je lokaal gaat, laat je je jas en waardevolle spullen achter in je kluisje. Iedere leerling heeft een eigen kluisje. Ook handig voor je gymspullen!

Lestijden en pauzes

In de pauze kun je naar de aula op de begane grond. De grote trap is ook een pauzeplaats. We hebben een lesrooster voor het praktijkonderwijs, de vmbo onderbouw en voor de bovenbouw van vmbo en mavo. Daardoor is er voldoende ruimte voor iedereen om in de aula een broodje te eten. Zo houden we het rustig en opgeruimd in de school.

Bekijk hier de les- en pauzetijden.

Vleugels, kleuren en nummers

Op onze school zitten leerlingen van het praktijkonderwijs, vmbo en mavo. Ook leerlingen van RENN4 De Windroos en De Atlas gaan hier naar school. Daarom is de school ingedeeld in drie vleugels. Sommige praktijklokalen (vooral op de begane grond) worden door alle scholen gebruikt. Overal in de school werken we met kleuren, zodat je altijd weet op welke afdeling je bent. Daarnaast hebben alle lokalen en ruimtes een nummer. Het eerste cijfer staat voor de verdieping. Lokaal 0.20 is bijvoorbeeld op de begane grond, 1.15 op de eerste verdieping en 2.51 op de tweede verdieping.

Adres en contact

Roelof van Echten College, locatie Voltastraat
Bezoekadres: Voltastraat 27, 7903 AA Hoogeveen
Postadres: Postbus 2152, 7900 BD Hoogeveen
Telefoon: (0528) 35 86 58
Fax: (0528) 35 86 93
E-mail: [email protected]

Roelof van Echten College, locatie KARgo!
Bezoekadres: De Stroom 3, 7901 TG Hoogeveen

Afdelingsleider vmbo leerjaar 1: Marjanne Deuzeman
Afdelingsleider vmbo leerjaar 2: Antje Bakker
Afdelingsleider vmbo leerjaar 3: Eduard Franken
Afdelingsleider vmbo leerjaar 4: Aard Ekkel
Clusterleider leerroute Mobiliteit & Transport en contactpersoon KARgo!: Rudolf ten Buur

Menu