Handig om te weten

Ga je naar het praktijkonderwijs, dan krijg je les op locatie Voltastraat. Een fijne school waar we trots op zijn, dat willen we graag zo houden. Daarom hebben we een aantal afspraken en regels.

Ingang, fietsenstalling en kluisjes

De fietsenstalling voor leerlingen is links van de hoofdingang. Vanaf de fietsenstalling ga je via de hoofdingang de school binnen. Voordat je naar je lokaal gaat, laat je je jas en waardevolle spullen achter in je kluisje. Iedere leerling heeft een eigen kluisje. Ook handig voor je gymspullen!

Lestijden en pauzes

In de pauze kun je naar de aula op de begane grond. De grote trap is ook een pauzeplaats. We hebben een lesrooster voor het praktijkonderwijs, de vmbo onderbouw en een lesrooster voor de bovenbouw van vmbo en mavo. Daardoor is er voldoende ruimte voor iedereen om in de aula te eten.

Bekijk hier de les- en pauzetijden van het praktijkonderwijs

Vleugels, kleuren en nummers

Op locatie Voltastraat zitten leerlingen van het praktijkonderwijs, vmbo en mavo. Ook leerlingen van RENN4 De Windroos en De Atlas gaan hier naar school. Daarom is de school ingedeeld in drie vleugels. Het grootste deel van je lessen volg je in ‘je eigen vleugel’. Sommige praktijklokalen (vooral op de begane grond) worden door alle scholen gebruikt. Overal in de school werken we met kleuren. Lokalen voor het praktijkonderwijs herken je aan de kleur geel. Daarnaast hebben alle lokalen en ruimtes een nummer. Het eerste cijfer staat voor de verdieping. Lokaal 0.20 is bijvoorbeeld op de begane grond, 1.15 op de eerste verdieping en 2.51 op de tweede verdieping.

Adres en contact
Roelof van Echten College, locatie Voltastraat
Bezoekadres: Voltastraat 27, 7903 AA Hoogeveen
Postadres: Postbus 2152, 7900 BD Hoogeveen
Telefoon: (0528) 35 86 58
Fax: (0528) 35 86 93
E-mail: [email protected]

Afdelingsleider: Jiske Donkers

Menu