Terugblik op examengala

Als we de geslaagden mogen geloven, zijn er afgelopen week al veel gezellige feestjes gevierd. Terecht natuurlijk, want deze mooie mijlpaal moet gevierd worden. We hopen dat de leerlingen met een herkansing alsnog een ‘geslaagdfeestje’ mogen organiseren. Op dinsdag 11 juni – de avond voor de examenuitslag in het eerste tijdvak – hadden alle examenleerlingen al een gezellige avond: het examengala!

De leerlingen van locatie Voltastraat werden met vrachtwagens, partybussen en gave auto’s in stijl naar Paviljoen Nijstad gebracht. Voor de leerlingen van locatie Bentinckspark leidde de route naar Paviljoen Schoonhoven. Op beide feestlocaties zit de sfeer er goed in. Ondanks de spanning voor de examenuitslag was het een gezellige, onvergetelijke avond.

Foto’s: Marcel J. de Jong en Gylvano Metselaar

Menu