Geslaagd!

De examenuitslag van het eerste tijdvak is bekend. Er zijn weer veel geslaagden bij wie de RvEC-examenvlag en schooltas al buiten hangen. Gefeliciteerd, wij zijn trots op jullie.

Overzicht geslaagden

Jaarlijks publiceren we de namen van de vele geslaagden in een overzicht op onze website. Helaas zijn er dit jaar ook veel leerlingen/ouders die geen toestemming hebben gegeven of niet hebben gereageerd. Daarom is deze lijst (vanwege de privacywet) niet volledig.

Geslaagden PRO-VMBO-HAVO-VWO-GYM 1e tijdvak 2024

Herkansing? Zet ‘m op!

Helaas was er nog niet voor iedere examenkandidaat goed nieuws. Sommige leerlingen zijn gezakt, anderen moeten een examen herkansen. Het RvEC wenst de herkansers heel veel succes. Hopelijk kunnen jullie ook gauw een ‘Geslaagd!’-feestje vieren.

Menu