Contactgegevens
Roelof van Echten College
Postbus 2152
7900 BD Hoogeveen

Telefoon: (0528) 35 86 58
Fax: (0528) 35 86 93
E-mail: info@rvec.nl

Bankrekening: NL66 RABO 0347 9562 97 ten name van Roelof van Echten College Hoogeveen

 

Leerlingen en docenten vormen samen levende regenboogvlag

“Jezelf kunnen zijn en daar een fijn en veilig gevoel bij hebben, daar hechten we op het RvEC veel waarde aan. Het is belangrijk dat iedereen kan zijn wie hij, zij of hen is. In deze Regenboogweek besteden we extra aandacht aan dit thema”, zegt afdelingsleider Marjanne Deuzeman namens de school.

“Op 11 oktober is jaarlijks de internationale Coming Out Day. Om te laten zien dat je op het RvEC mag zijn wie je bent, dragen leerlingen en docenten vandaag t-shirts en truien in alle kleuren van de regenboog. Samen vormen zij een levende regenboogvlag. Een prachtig plaatje dat laat zien dat iedereen er mag zijn op het RvEC!”

Menu