Oud-RvEC’ers hebben ‘volop genoten’ tijdens jubileumbijeenkomst

“Geweldig om jou weer eens te zien! Hoe gaat het met je?”, klonk het afgelopen vrijdag regelmatig tijdens de jubileumbijeenkomst van het Roelof van Echten College (RvEC). Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de school organiseerde het RvEC een feestelijke ontmoeting voor oud-medewerkers. Dat werd gewaardeerd door de oud-RvEC’ers: “Wat een feestje om mooie herinneringen op te halen en samen met zo veel oud-collega’s het prachtige jubileum van de school te vieren.”

In de feestzaal van Westerbergen in Echten kwamen ruim honderd oud-medewerkers van (de rechtsvoorgangers van) het RvEC bij elkaar. Ook huidige medewerkers van de school waren aanwezig. Onder het genot van een hapje, een drankje én een heerlijk nazomerzonnetje werd er flink bijgepraat. Natuurlijk over ‘vroeger’ – “Weet je nog toen…” – maar ook over hoe het nu met een ieder gaat. Er werden telefoonnummers uitgewisseld, eetafspraken gemaakt en ook al ideeën over een volgende reünie geopperd. “Ik heb genoten van deze middag”, zei één van de oud-medewerkers. “Na vele pensioenjaren heeft het RvEC nog altijd een speciaal plekje in mijn hart. Van zo’n fijne, gezellige ontmoeting hebben alle aanwezigen volop genoten!”

Menu