Jubileumborrel voor oud-medewerkers

Het RvEC en haar voorgangers bestaan honderd jaar. Graag vieren wij dit bijzondere jubileum ook met oud-medewerkers van onze school. Daarom organiseert het RvEC een jubileumborrel voor oud-medewerkers op vrijdagmiddag 30 september 2022. De aanmelding is geopend!

Bent u oud-medewerker van (een voorganger van) het RvEC? Dan bent u van harte welkom op onze jubileumborrel. Deze borrel vindt plaats op vrijdag 30 september van 14.00 uur tot 18.00 uur in Westerbergen te Echten. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten en bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Tip uw oud-collega’s

Kent u oud-medewerkers van het RvEC die wellicht graag bij de jubileumborrel aanwezig zijn? Breng deze uitnodiging dan gerust bij hen onder de aandacht.

Aanmelden

Via het aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor de jubileumborrel. De aanmelding sluit op vrijdag 23 september 2022. Lukt het niet om aan te melden via het aanmeldformulier? Dan mag u ook aanmelden per mail aan info@rvec.nl.

Graag tot ziens op 30 september!

Menu