Informatiemarkt project Duurzaamheid

Na zeker twee maanden voorbereiden was het maandag 28, dinsdag 29 en woensdag 30 maart dan toch eindelijk zover; de informatiemarkt voor project Duurzaamheid! Alle leerlingen uit de brugklas werkten de afgelopen tijd aan een onderzoek voor het vak Nederlands. Ze kregen daarbij een onderwerp toegewezen, zoals recyclen, voeding of natuurbeheer. De groepjes voerden een onderzoek uit aan de hand van een onderzoeksvraag en bedachten hiervoor een idee, prototype of oplossingen.  

Er is druk geknutseld aan werkende prototypes, posters, websites en spellen. Dit mochten de groepjes presenteren op de infomarkt, die plaatsvond in de aula. Ouders, opa’s en oma’s en docenten konden al de mooie, creatieve ideeën bewonderen. En wat hebben de leerlingen het goed gedaan; tal van verschillende, creatieve creaties werden vol enthousiasme gepresenteerd. Kortom: een heel leerzaam en leuk project, dat met een erg gezellige middag is afgesloten.

Menu