Website 10-14 Hoogeveen live!

Volgend schooljaar starten we samen met PricoH aan een nieuwe onderwijsroute: 10-14 Hoogeveen. Zo’n nieuwe route maakt nieuwsgierig en roept ongetwijfeld ook veel vragen op. Daarom is gisteren een speciale website gelanceerd, waar ouders van kinderen die nu in groep 6 zitten informatie kunnen vinden over het 10-14 onderwijs.

Op www.10-14hoogeveen.nl lees je waarom we deze nieuwe onderwijsroute ontwikkelen en voor welke kinderen het bedoeld is. Ook is het mogelijk om je via de website aan te melden voor de volgende informatieavond voor ouders op 1 maart of de kennismakingsmiddag voor kinderen op 11 maart.

Informatieavonden voor ouders

De eerste informatieavond voor ouders vond gisteren al plaats. In de collegezaal van het RvEC presenteerden de initiatiefnemers hun plannen vol enthousiasme aan enkele ouders en collega’s. De volgende informatieavond is op dinsdag 1 maart om 19.30 uur, opnieuw in de collegezaal van het RvEC, locatie Bentinckspark. Aanmelden kan via www.10-14hoogeveen.nl of door rechtstreeks te mailen naar Pidi Reitsma p.h.reitsma@rvec.nl.

Menu