RvEC bestaat honderd jaar!

We hebben een bijzonder schooljaar afgetrapt. “Ondanks dat we in dit nieuwe schooljaar helaas nog steeds te maken hebben met corona, heeft dit schooljaar een heel mooi en feestelijk tintje voor onze school. Het RvEC en haar voorgangers bestaan namelijk honderd jaar!”, zegt bestuurder Albert Weishaupt.

Bijzonder jubileumlogo
“Het jubileum is een prachtige mijlpaal waar we uitgebreid bij stilstaan”, vervolgt Weishaupt. “Dat begon afgelopen maandag tijdens onze traditionele startdag. Met trots werd daar het jubileumlogo onthuld. Voor de zomervakantie zijn leerlingen gevraagd om een ontwerp te maken. Van de creatie van 5vwo-leerling Nola Vos is het jubileumlogo gemaakt. Dat het logo gemaakt is door één van onze leerlingen, maakt het extra speciaal.”

Verbinding
Het RvEC organiseert de komende maanden diverse jubileumactiviteiten, vanzelfsprekend coronaproof. Weishaupt: “Daarbij kun je denken aan activiteiten voor onze leerlingen en medewerkers, maar ook voor andere onderwijsprofessionals en voor oud-collega’s die in coronatijd met pensioen gingen. Het thema ‘verbinding’ staat centraal. Dat is een onderwerp dat in ons honderdjarig bestaan altijd belangrijk is geweest. In de nabije toekomst zal het belang van verbinding misschien nog wel groter worden. Met elkaar blijven we bouwen aan de kansen voor ieder kind.”

Menu